sábado, 22 de marzo de 2008

CuRioSiTaTS

Estem uns dies per Buenos Aires...

Primeres curiositats por el momento…así a simple vista…

- De Barcelona a Buenos Aires hi ha 13500 km. Uf!

- No et serveixen mate als bars! Comooorrr?? Nops, es més un tema familiar, social intern personal. Però si que hi ha bidons d’aigua calenta pel carrer perquè el reomplis, ja que la teva tassa amb les herbes i tota la mandanga l’has de portar a tot arreu com qui porta el moneder…I, de moment, fins que no comprem les coses necessàries, el provem quan la gent ens convida…i està prou bo, però millor amb mel.

- No existeix ni la fanta de llimona ni el sabó del cos líquid. Ha de ser la pastilla de sabó…molt pràctic tenint en compte que no et rellisca d’entre els dits ni cau mai a terra…m’estalviaré comentaris.

- El tema semàfors és una paranoia. El semàfor que pertoca, en el que t’has de fixar si ets auto, es troba al carrer del davant, a l’altra banda del creuament. Al principi et tornes boja buscant-lo o pensant com pot ser que condueixin sense!

- El cafè és agua chirri...(per què la influència italiana només ha servit perquè hi hagi una pizzeria a cada cantonada? Donde ha quedado la filosofia cafetera de un buen expresso???)

No hay comentarios: