sábado, 12 de julio de 2008

PRaia Du FoRTe...i ReTRoBaMeNT

Marxem d'Imbassaí tristones, pq el lloc ens ha enamorat...ens diuen que al poble del costat hi ha fiestuki de sant joan...i nos vamos pa allà...però la incapacitat de la manca de piles de la càmara i la incapacitat de la embriaguesa de la posseidora de la mateixa...fan que de la nit no hi hagin fotus...
Però bueno, resum: caipirinha, bailoteo, caipirinha, nens tirant petardos cojoneros, caipirinha, fogueres pel carrer...mmm...aps si, i caipirinha! je.


Us presento al nostre "angel de la guarda". És uruguayo, però fa molt que viu a Brasil. L'hem batejat així perquè ha aparegutper ajudar-nos en els dos moments que més apurades estavem. Un cop, a l'arribar a Imbassaí carregades amb les motxiles i cansades de caminar buscant on acampar, ens va acompanyar a la platja per indicar-nos un lloc segur i el segon cop, ens va informar de com arribar a Praia du Forte i després ens els vem trobar al bus i ens va acompanyar a un hostel.



Matí de resaca...Un bon esmorzar i al hostel ens donen entrades per anar a veure més tortuguetes, uns taurons que fan por i una simpàtica manta...je.


























Sortim de veure els animalons i passejant pels carrers...sorpresa! El Julian!!! uee! ens ha seguit els passos i ha pogut fer pasta fins arribar on estavem. La veritat és que anavem a pas lent pq ens pogués atrapar...però no les teníem totes! estem contents, tornem a ser tres...i la cosa continua...
Platjeta de Praia du Forte.












Deixem enrere l'estat de Bahia per entrar en un altre cuyo nombre me hace mucha gracia Sergipe (o ser hippie...je!). Volem anar a Mangue Seco. Una península que quan puja la marea es pot dir illa.
Primer parem a Indiaroba un parell d'hores fins agafar el seguent bus fins Portal de Mangue Seco.
A primera vista sembla un poble desèrtic, i a segona vista...també. Sí, ho és. Sens dubte...pèrò la gent és molt amable i ens tracta molt bé. Ens donen informació i ens atenen amb gran amabilitat.





















No hay comentarios: